Vizyon ve Misyonumuz

20.02.2024 34

VİZYONUMUZ

Başta değerler eğitimi olmak üzere en temel insani gelişme yöntemlerini kendi eğitim sistemi içinde uygulamaktır. Her öğrencinin eşit haklara sahip olduğu gerçeğinden hareketle mümkün olan bütün fırsatları tüm öğrencilere sunmak amacımızdır. Bilimsel düşünceye hakim, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik bakış açısıyla hareket eden bireyler yetiştirmektir. Kendi değerlerini ve kültürünü çağdaş perspektifle özümsemeleri de hedeflerimiz arasındadır.

MİSYONUMUZ

Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda öğrencilerin hem akademik hem de sosyal anlamda sorumluluk aldığı, bilgiye ulaşma çabasında olan, üreten, kendini ifade edebilen, edindiği bilgileri kullanabilen, özgüvenleri yüksek, hem öz değerlerimize bağlı hem de evrensel normları benimseyen bireyler yetiştirmektir.