Hasan Ali Yücel Ortaokulu

Vizyon: Başta değerler eğitimi olmak üzere en temel insani gelişme yöntemlerini kendi eğitim sistemi içinde uygulamaktır. Her öğrencinin eşit haklara sahip olduğu gerçeğinden hareketle mümkün olan bütün fırsatları tüm öğrencilere sunmak amacımızdır. Bilimsel düşünceye hakim, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik bakış açısıyla hareket eden bireyler yetiştirmektir. Kendi değerlerini ve kültürünü çağdaş perspektifle özümsemeleri de hedeflerimiz arasındadır.

Misyon: Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda öğrencilerin hem akademik hem de sosyal anlamda sorumluluk aldığı, bilgiye ulaşma çabasında olan, üreten, kendini ifade edebilen, edindiği bilgileri kullanabilen, özgüvenleri yüksek, hem öz değerlerimize bağlı hem de evrensel normları benimseyen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:15
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Okul servisimiz vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları: Erasmus+ KA229, Etwinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ KA229,

Telefon - 0312 282 40 10

WEB - https://eryamanhasanaliyucelortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Başbakanlık toplu konutları 3. Etap 179.Sok. 17355 ada No2 Eryaman/Etimesgut/ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - ERYAMAN 3. Etap.

Ulaşım Eryaman´a Kızılay´dan 541 nolu otobüs ve Dolmuşla ile ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Eryaman 3. Etap´a giden Sıhhıye´den kalkan dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 29 km.