Öğrenci Görüşlerimiz

eTwinning Toprağımızı Sevelim Projesini yürüten okulumuz öğretmenlerinden Mehtap Özmersin ve Dilek Bingöl proje ile ilgili görüşlerini almak için projedeki tüm öğrencilerimizin katılımıyla anket düzenlemişlerdir. Emeği geçenlere teşekkürler...

13.05.2021 1897

Mentimeter- Öğrenci Görüşlerinin Değerlendirilmesi

Mentimeter kullanarak yaptığımız öğrencilerimizin görüşlerini aldığımız çalışmada öğrencilerimize en çok hangi web 2.0 aracını sevdiklerini sorduk ve sonuç olarak;

Öğrencilerimizin en çok Canva uygulamasını kullanmayı sevdikleri; Kahoot bilgi yarışmasından da oldukça keyif aldıkları görülmüştür. Quizzes bilgi yarışması Kahoot' a göre daha az tercih edilmiştir. Kodlama haftası etkinlikleri dahilinde kullandığımız Scratch uygulaması en sevilen 3. uygulama olmuştur. Öğrenci tanıtımı için kullanılan Voki web 2.0 aracı ile takvim için kullanılan Tuerchen eş değer oy almış ve en çok tercih edilen uygulamalar olmamıştır.

Proje sürecini ifade eden düşüncelerini iki kelimeyle ifade etmelerini istedik;

Öğrenciler eTwinning projemizi tanımlamak için en çok 'eğlenceli' 'faydalı' 'öğretici' ' çok güzel' kelimelerini tercih etmiştir. Toprak, doğa, eğitici, mutluluk, iş birliği, hayat, mutlu gibi kelimeler de dikkat çekmektedir. Olumsuz bir kelime ifadesi yoktur.